Ventilatoren
Regelaars

Multifan Wandplaatventilator

 

Multifan biedt een breed scala wandventilatoren, die geïnstalleerd kunnen worden in de zijmuren van een gebouw. Wandventilatoren worden gebruikt voor agrarische toepassingen, zoals ventilatie in tuinbouwkassen, varkensstallen, pluimveestallen, melkveestallen. Daarnaast kunnen ze gebruikt worden voor de industriële markt, zoals ventilatie in fabrieken en gebouwen. De ventilatoren zijn regelbaar in snelheid en ontwikkeld voor continue werking in omgevingen, die onderhevig zijn aan roest of vochtige omstandigheden en gebruik buitenshuis.

Ook leverbaar als pijpinbouw ventilator. 

 

     

 

 

Multifan Boxventilator gegalvaniseerd  

De Multifan Casing Fan 92 kenmerkt zich door een compacte uitvoering en wordt als een complete, eenvoudig te installeren unit geleverd. De direct aangedreven ventilator is efficiënter en vereist minder onderhoud in vergelijking met ventilatoren met riemaandrijving.

 Brochure Multifan Casing Fan 92

 

Multifan 130 Galvanized box fan

 

Door het aërodynamisch design van de Multifan 130, biedt deze ventilator een hoog luchtvolume (45.600 m³/uur bij 0 Pa) tegen een zeer laag energieverbruik (36,9 W/1000 m³/uur). Onder andere stallen die met een tunnel-of lengtesysteem geventileerd worden, vereisen als gevolg van een toenemende productiebehoefte, grotere luchthoeveelheden verse lucht tegen lage kosten. Dit geldt uiteraard voor alle toepassingen.

 

 Brochure Multifan 130 Galvanized fan

 

Multifan System-1

 

De Multifan System-1 wordt geleverd inclusief ventilator, plastic kap, jaloezie en rooster. De System-1 is ontworpen om deze gemakkelijk te installeren.
De motoren zijn bestand tegen vochtige omstandigheden en kunnen onder moeilijke omstandigheden optimaal presteren. De kap is gemaakt van duurzaam plastic en biedt bescherming tegen UV-straling. System-1 ventilatoren worden ongeassembleerd geleverd.

 

 Brochure Multifan System-1

 

 

Engelselaan 20
2215 RH Voorhout

Tel.: 0252-233177
Fax: 0252-232708